Hääkuvaus Tampere

Hääjuhla tulossa Tampereella ja kuvaaja puuttuu vielä? Tulen mielelläni ikuistamaan teille tärkeää päivää, oli kyseessä sitten intiimi vihkimistilaisuus tai suurempi hääjuhla!

Hääkuvaus Tampereella

Hääkuvausta Tampereella ja lähialueilla

Hääkuvaus Tampereella ja lähialueilla järjestetään toiveidenne mukaan kohteessa kuin kohteessa. Hääpäivän kuvauspaketit räätälöidään aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lyhyimmillään hääkuvaus voi kattaa pelkät potretit joko studiossani Tampereella tai miljöössä, mutta myöskin koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus alkuvalmisteluista yön pikkutunneilleasti onnistuu. Tällöin virallisille potreteille varataan aika jo hääpäivän kulkua suunniteltaessa.

Hääpäivän kuvaaminen luo pitkäkestoisia muistoja

Hääpäivä on yksi elämäntärkeimmistä päivistä, joten tunnelmien ikuistaminen kannattaa jättää ammattilaiselle. Hääkuvaus luo pitkäkestoisia muistoja tärkeästä merkkipäivästänne. Dokumentaarisessa hääkuvauksessa juhlan tärkeimmät tapahtumat tulevat ikuistetuksi pieniä yksityiskohtia myöden. Valitsemalla ammattilaisen varmistat, että kuvaaja on paikalla sovitun ajan ja saat viimeistellyt kuvat sovitussa aikataulussa. Ammattitaitoisella ja kokeneella hääkuvaajalla on myös pelisilmää niiden muistettavimpien, hauskimpien ja koskettavimpien hetkien taltioimiseen. Näihin kuviin ja tunnelmiin on ihana palata vielä vuosienkin jälkeen!

Hääkuvaus voidaan räätälöidä eri tavoin

Häiden kuvaaminen voidaan räätälöidä teidän tarpeidenne mukaiseksi paketiksi. Eli myös vihkimisen ja potrettien kuvaus järjestyy, samoin kuin pelkät potretit tai vaikkapa pelkkä vihkiminen. Viralliset hääkuvat eli potretit voidaan ottaa joko Tampereella studiossani Kalevassa tai miljöössä hää- tai vihkipaikan läheisyydessä.

Varaa hääkuvaus Tampereella alan ammattilaiselta!

Suunnitellaan yhdessä hääjuhlanne kuvaus ja ikuistetaan juhla teidän tarpeiden ja toiveiden mukaisesti!

Voit käydä katsomassa ottamiani hääkuvia galleriasta.

Hääkuvaus Tampereella studiossaHääkuvaus Tampereella miljöössä