Odotusajan kuvaus

Odotusajan kuvausVauvamasukuvaus, odotusajan kuvaus tai raskausajan kuvaus. Niin rakkaalla lapsella kuin masukuvauksellakin on monta nimeä. Kuvaus voidaan toteuttaa toiveesi mukaan joko studiossa tai miljöössä.

Raskausaika on ainutlaatuista ja tulevan äidin pyöreä maha on kaunis ja kuvauksellinen. Paras aika kuvaukselle onkin siinä 7-8 raskauskuukauden vaihteessa, mutta kuvaukseen voi tulla mihin aikaan vain! 

Myös puoliso on tervetullut odotusajan kuvaan

Kuvaukseen voi ottaa mukaan teemaan sopivaa rekvisiittaa, kuten vaikkapa pienet kengät. Studioltakin löytyy kaunis pitsimekko ja muutakin rekvisiittaa. Oma puoliso sopii myös hyvin kuviin, ja taltioinkin mielelläni teidät molemmat tärkeimmän ympärillä.

Vauvamasu-, odotusajan sekä raskausajan kuvauksen hinta studiossa on 115 € sisältäen tunnin kuvauksen sekä 3 kpl 12x15cm kuvia pohjukkeessa toimitettuna. 

Lue asiakkaiden kommentteja alta vauvamasukuvauksien jälkeen ja tule ikuistamaan onnesi hehku odotusajan kuviin!

“Ajattelimme, että menemme vain kuvattavaksi. Yllätti, että kuvaushetki olikin niin voimaannuttava ja paljon koskettavampi kuin olimme osanneet odottaa. Meillä oli hauskaa!”

Odotusajan kuvaus

“Katkaisi ihanasti arkea, sai hetken hengähtää ja mahdollisuuden pysähtyä nauttimaan raskaudesta.”  (Kommentit ja kuvien asiakkaat eivät välttämättä liity yhteen.)Odotusajan kuvausta Tampereella

“Kuvattavana oli rentoa, kun sai itse ideoida millaisia kuvia haluamme. Kuvaajalta saimme myös vinkkejä ja hän jalosti meidän ideoistamme vielä parempia”  Odotusajan kuviin voitte pukeutua haluamallanne tavalla

“Oli merkityksellistä saada viettää aikaa kaksin, koska pian se tulisi muuttumaan” 

“Ei ollutkaan vain naistenhömpötys, vaan antoi tulevalle isälle mahdollisuuden ihastella omaa naistaan ja pysähtyä raskauden äärelle.” 

“Kuvaus oli meille yhteistä parisuhdeaikaa, mikä yllätti. Se teki meille hyvää.” 

Studiolta löytyy tarvittavaa rekvisiittaa odotusajan kuvauksiin

“Kuvista tuli herkkiä ja kauniita. Ne ovat meille todella merkityksellisiä, koska niistä näkyy se, mitä me yhdessä olemme.” Odotusajan kuvat ovat sävyltään herkkiä