PALVELUT

Petra Vii Photography on yhden naisen kuvaamo Pirkanmaalla. Tarjoan kuvauspalveluita niin yksityisille kuin yrityksillekin. Kuvat otetaan studiossani Pyynikin Trikoolla, asiakkaiden luona tai muussa valitussa miljöössä.

PALVELUT YKSITYISILLE

Valokuvaan ihmisiä eri elämäntilanteissa. Ikuistan mielelläni tärkeitä hetkiä: vastasyntyneen ensimmäisiä viikkoja, ristiäisjuhlia, lasten ja hieman vanhempienkin vuosipäiviä. Rippijuhlat ja valmistujaiset tallennan asiakkaille muistoiksi, unohtamatta kihlajaisia tai vihkimistä. Ja kun ihmiselämä päättyy kuvaan hautajaiset ja muistotilaisuuden vainajaa kunnioittaen.

Aina ei tarvitse olla erityistä syytä kuvien ottamiseen. Haluatko itsestäsi kuvan rakkaan harrastuksen parissa tai vaikkapa sinulle merkittävässä paikassa. Se onnistuu kyllä! Luodaan yhdessä kuvaustilanne ja ikuistetaan sinulle tärkeät asiat, muistot, ihaniksi kuviksi!

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään!

Katso kuvia galleriasta ->
Hinnasto ->

PALVELUT YRITYKSILLE

Teen yrityksille henkilöstön tai toimitilojen kuvaukset esitteitä ja verkkojulkaisuja kuten esimerkiksi sosiaalista mediaa varten. Tapahtumien, tilaisuuksien ja tuotteiden kuvaukset sujuu reippaalla otteella. Kuvaan myös asuntoja muun muassa kiinteistönvälittäjille.

Katso kuvia galleriasta ->