Rippikuvaukset

Hyppää suoraan galleriaan!

Leiri takana ja konfirmaatio edessä? On juhlan aika! Tervetuloa rippikuvaukseen joko studiossa tai miljöössä!

Rippikuva on usein ensimmäinen virallinen muotokuva nuoresta sitten lapsuuskuvien. Ripille pääsevä nuori on matkalla aikuisuuteen ja on mukava ikuistaa hänet tässä elämän vaiheessa. Rippikuvaan tallennetaan ainutlaatuinen hetki nuoren elämää.

Persoonallisuus saa näkyä rippikuvissa

Kuvaukseen varataan runsaasti aikaa, jotta kuvattavakin ehtii varmasti rentoutua. Rippinuoren toivomuksesta voimme myös järjestää tapaamisen jo ennen kuvausta, jotta tutustumme hieman toisiimme ennen tärkeää kuvauspäivää. Kuvaustilanteessa otamme runsaasti erilaisia potretteja eri kuvakulmista ja rento kuvaustilanne karistaa loputkin jännityksenrippeet. Rippinuoren persoonallisuus on tärkeintä kuvissa, mutta rekvisiittaa voi myös tuoda kuvaukseen perinteisen ruusun tai kukan lisäksi. Myös lemmikkieläimet tai vaikkapa parhaat kaverit ovat myös tervetulleita kuvaukseen!

Rippikuvaus Tampereella studiossa tai miljöössä

Kuvaus voidaan toteuttaa kuvattavan toiveiden mukaisesti joko studiossa tai miljöössä. Studiollani Tampereen Kalevassa voidaan ottaa myös miljööhenkisiä kuvia ja lähistöltä löytyy myös mukavia ulkomiljöitä. Tampereelta löytyy paljon kauniita ulkomiljöitä, mutta myös kuvauspaikkoja hieman erilaisempaan makuun. Jalkaudun siis myös mielelläni Tampereen alueella ja lähialueilla.

Rippikuvauksien hinta studiossa 150€ ja miljöössä 180€.