Vauvakuvaus

Hyppää suoraan galleriaan!

Onko perheenne juuri täydentynyt pienellä ihmeellä?

 Kotona tuhisee vastasyntynyt vauva tai jo muutaman kuukauden ikäinen pienokainen. Kummin vaan, niin olette tervetulleita vauvakuvaukseen!  Kuvaan pieniä ihmeitänne joko studiossani Kalevassa tai teillä kotona. Kumpi vaan on teille helpompi tapa! 

Vastasyntyneenkuvaus

New born kuvauksessa eli vastasyntyneen kuvauksessa vauva kuvataan alle 14 vuorokauden ikäisenä. Kuvauksessa menemme vauvan ehdoilla ja aikaa varataan reilusti. Välillä tankataan ja sitten odotellaan syvää unen vaihetta,jotta saadaan kauniita kuvia nukkuvasta vauvasta ja hänen pienistä sööteistä yksityiskohdista, kuten varpaistaja sormista. Ikuistamme myös koko perheen onnen vauvakuvauksen yhteydessä.

Vauvakuvaus

Kuvaukseen voi tulla tietenkin myös vanhempana kuin pari viikkoisena. Silloin saamme useimmiten kuvia vauvasta hereillä. Puolivuotiaana vauva osaakin jo hienosti kannatella päätään ja nostaa itseään käsien varaan, joten tämä antaa meille enemmän mahdollisuuksia kuvauksessa. Puolivuotiaasta saammekin yleensä riemukkaita hymykuvia!

Studiolla on kuvausrekvisiittaa vauvakuvauksia varten. Löytyy erilaisia koreja, pehmeitä vilttejä sekä liinoja, joita voi kietoa vauvan ympärille vaipan peitoksi. 

New born -kuvausaika kannattaa varata hyvissä ajoin ennen vauvan syntymää. Toki sitä voidaan joutua siirtämään, mutta kuvaaja osaa varautua tähän. Muutoin kuvausajan saa yleensä kahden-kolmen viikon päähän.

Vauvakuvauksen hinnat alkavat 180 eurosta, mutta kysy lisää, niin tehdään juuri teille sopiva paketti!

Nähdään vauvakuvauksissa!