Lapsikuvaus Tampere

Lapsikuvaus on yksi suosituimmista kuvauspalveluistani. Tarjoan lapsikuvauksia Tampereella ja lähialueella sekä studiossa että miljöössä. Kuvaukseen pääsee yleensä parin viikon varoitusajalla!

Lähestyykö puolivuotissynttärit vai 1v-juhlat?

Lapsen vuosipäivä onkin yksi suosituimmista syistä käyttää valokuvaajan palveluita. Kun kotona napsitut kuvat perheen pienimmästä eivät ehkä tuota parasta tulosta, eikä tästä syystä päädy muualle kuin tietokoneen kansioiden uumeniin, on hyvä varata aika ammattikuvaajaalta. Kun lapsikuvaus toteutetaan ammattilaisen toimesta ja kuva valmistetaan huolella saadaan lopputuloksena muisto, joka ilahduttaa pitkään niin muistona kuin valmiina kuvatuotteinakin.

Lapsikuvaus studiossa tai miljöössä toiveidenne mukaan

Lapsikuvaus toteutetaan studiossani Kalevassa Tampereella, asiakkaan luona tai muussa valitussa miljöössä.

Lapsikuvaus studiossa on hyvä vaihtoehto silloin, kun kuviin halutaan selkeä studiotausta ja studiovalaisu. Aikaa kuvaukseen varataan runsaasti, joten kuvauksen lomassa voi myös vaihtaa vaatetta, mikäli haluaa kuvauttaa lapsen juhlavammassa sekä myös rennommassa asussa. Studiolle voi ottaa mukaan myös rekvisiittaa, vaikkapa lapselle tärkeän lelun tai perintönä kulkeneen keinuhevosen! Vaikka useimmiten ne studiolla olevat lelut ovatkin kiinnostavampia kuin omat.

Lapsikuvaus miljöössä on puolestaan suosittu vaihtoehto lämpimämpään vuodenaikaan ja se voidaan toteuttaa esimerkiksi puistossa tai muussa ulkomiljöössä. Kuvaus voidaan toteuttaa myös asiakkaan kodissa, lapselle tutussa ympäristössä. Kun lapsi kuvataan kotona, on kuvausten ohessa helppo vaihtaa lapsen kuvausasua ja pitää vaikka pieni välipalatauko, jos nälkä pääsee yllättämään kesken kuvauksen. Tämä on toki mahdollista myös studiokuvauksissa!

Kuvausta lapsen ehdoilla

Kuvaajana olen rauhallinen sekä kärsivällinen, joten villeimmätkin tenavat saadaan ikuistettua kyllä. Minun on helppo tulla lasten kanssa juttuun, vaikka alkuun hieman ujostuttaisikin. Leikin kautta saamme lapsestasi parhaat puolet esiin!

Kun lapsikuvaus on ajankohtainen ja haluat esimerkiksi 6kk kuvaukset, 1v kuvaukset tai kuvaukset muulle tasavuodelle tai vaikkapa muuten vain, olen mielelläni käytettävissänne. Teen kuvauksia Tampereella ja lähialueella, joten voimme kuvata teille sopivimmassa lokaatiossa!

Lapsikuvausten hinta studiossa 150€ ja miljöössä 180€.

Kuvaaja käytössänne! 🙂 Lähetä viesti ja varaa aika!