Petra

Moikka,

 

kameran takaa löytyy valokuvaaja Petra, siis minä, valokuvausalan yrittäjä Tampereelta. Valokuvaajamestari Petra Vii studiollaan.

Olen toiminut täyspäi(väi)senä valokuvausalan yksityisyrittäjänä tammikuusta 2013  ja siitä asti saanut tehdä sitä mistä olen haaveillut. Innostus valokuvaukseen lähti liikkelle hieman sattumalta (lue koko tarina) ja nyt voin todeta, että ilokseni ja onnekseni olen saanut toimia alalla jo 10 vuoden ajan! 

Studioni sijaitsee Kalevassa, Väinämöisenkatu seiskassa, kerrostalon kivijalassa, mutta singahtelen usein myös kuvaamaan asiakkaiden luokse tai muutoin ulos miljööseen. Olen rakentanut studiosta viihtyisän ja sen kodinomaisuus saa myös usein asiakkailta hehkutusta. Valovoimaisin valokuvaamo Tampereella.

Erityisen lähellä sydäntäni on aikuisten ihmisten valokuvaus, mutta kameraan tarttuminen on aina yhtä ihanaa! Uuden oppiminen, uusien näkökulmien löytäminen ja niiden vangitseminen kameran ruudulle on palkitsevaa. Useimmat kuvaussessiot ilahduttavat vielä myöhemminkin, kun otoksia työstää jälkikäteen. Rento tilanne ja kuvattavan tyytyväisyys jäävät elämään mieleeni vielä pitkäksi aikaa.

Valokuvaus sopii kaikille ja mielestäni jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään. Se onkin ollut mun motto ihan yrityksen alkumetreiltä lähtien. Toivoisinkin, että kaiken ikäiset kuvauttaisivat itsensä ammattilaisen toimesta! Me ammattilaiset osataan valita juuri sinulle parhaat kuvakulmat ja luoda valolla otollisimmat olosuhteet hyville kuville.

Kalevan studiossani ikuistetaan useimmiten ajankuvia ja tärkeitä hetkiä elämässä. Aina ei kuitenkaan tarvita erityisempää syytä kuvaukseen. On hyvä omistaa ainakin se yksi hyvä valokuva itsetään! 

Valokuvauspalveluni ovat käytettävissäsi Tampereella ja lähialueilla. 

Toteutetaan siis valokuvaus yhdessä toiveittesi mukaisesti, pidetään hauskaa ja ikuistetaan hetket muistoiksi, kauniiksi kuviksi!

Nähdään!

Terveisin,
Petra 

Ps. Vaikka olen tehnyt valokuvauksesta työn itselleni, harrastan sitä myös yhä. Tykkään kuvata varhain keväällä ja myöhään syksyllä luonnon pieniä ihmeitä. Parhautta on mönkiä maan tasalla makrolinssin kanssa ja kuvata kuihtuneita kukkia ja muita ihanuuksia. 🙂

Beigesävyinen kaunis kuva kuihtuneesta kukasta.