Petra

Moikka,

kameran takaa löytyy valokuvaaja Petra, siis minä, valokuvausalan yrittäjä Tampereelta.

PetraVii_valokuvaaja_tampere_MG_9852
Olen toiminut täyspäi(väi)senä valokuvausalan yksityisyrittäjänä tammikuusta 2013 ja siitä asti saanut tehdä sitä mistä olen haaveillut. Studioni sijaitsee Kalevassa, Väinämöisenkatu seiskassa, kerrostalon kivijalassa, mutta singahtelen melkeinpä päivittäin kuvaamaan myös asiakkaiden luokse.

Erityisen lähellä sydäntäni on pienten ihmisten valokuvaus, mutta kameraan tarttuminen on aina yhtä ihanaa! Uuden oppiminen, uusien näkökulmien löytäminen ja niiden vangitseminen kameran ruudulle on palkitsevaa. Useimmat kuvaussessiot ilahduttavat vielä myöhemminkin, kun otoksia työstää jälkikäteen. Rento tilanne ja kuvattavan tyytyväisyys jäävät elämään mieleeni vielä pitkäksi aikaa.

Valokuvaus sopii kaikille ja mielestäni jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään. Toivoisinkin, että kaiken ikäiset kuvauttaisivat itsensä ammattilaisen toimesta! Mukavaa on päästä seuraamaan ihmisiä heille tärkeän harrastuksen parissa tai vaikka tärkeässä paikassa. Pääasia tällöin on tunnelman tai tilanteen ikuistaminen ja muistojen luominen.

Kalevan studiossani ikuistetaan useimmiten ajankuvia, tärkeitä hetkiä elämässä ja juhlan aiheita. Valokuvauspalveluni ovat käytettävissäsi Tampereella ja lähialueilla.

Toteutetaan siis valokuvaus yhdessä toiveittesi mukaisesti, pidetään hauskaa ja ikuistetaan hetket muistoiksi, kauniiksi kuviksi!

Nähdään!

Terveisin,
Petra

 

Ps. Sisareni ikuisti mut lempipuuhissani maalla. Makoilen maantasalla ja kuvaan kaikkea kaunista, mitä luonto meille tarjoaa.

Valokuvaus, Petra Vii Photography