Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

Hyppää suoraan galleriaan!

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Etsitkö kuvaajaa tyylikkäille ja sensuelleille huomenlahjakuville vai haluaisitko vain itsestäsi muiston tässä elämänvaiheessa? Tulit oikeaan paikkaan! Teen boudoirkuvauksia ja huomenlahjakuvauksia studiossani Kalevassa Tampereella tai valitsemassasi miljöössä. 

Boudoir- ja huomenlahjakuvauksissa pääosassa olet sinä! Oman lisämausteensa kuviin tuo kauniit alusvaatteet ja muu (kenties hääpäivän) rekvisiitta eli vaikkapa korut ja kengät. Niin ja, olisihan se kullan jalkapallokin hauska valinta, mutta tärkeintä olet kuitenkin sinä! 

Luontevat ja sensuellit huomenlahja- ja boudoirkuvat

Minun kanssani työskentely on luontevaa, eikä tarvitse arastella vähissä vaatteissa oloa. Ohjaan sinua kuvaustilanteessa, joten tunnet olosi varmaksi ja kauniiksi kameran edessä. Saamme yhdessä aikaan kauniin ja sensuellin lopputuloksen! Kuva on juuri niin rohkea kuin sinä haluat!

Boudoir- tai huomenlahjakuvauksen hinta on 180€, sisältäen tunnin kuvauksen sekä kaksi 12 x 15 cm kuvaa pohjukkeessa toimitettuna. Kuvista voimme kuitenkin tehdä kollaasin, taulun tai koostaa kuvapaketin kauniiseen kartonkirasiaan, joka on mukava antaa lahjaksi hääpäivän jälkeisenä aamuna tai säilyttää itsellä ihanana muistona.

Huomenlahjakuva tai boudoirkuva puolisolle lahjaksi

Mikäpä olisi ihanampi lahja puolisolle kuin huomenlahjakuva tai vaikka vuosihääpäivän kunniaksi otettu boudoirkuva! Voit myös ilahduttaa puolisoasi lahjakortilla boudoir-kuvaukseen!

Boudoir- tai huomenlahjakuvaukset studiossa tai miljöössä, tervetuloa!

 

Kuvien henkilökohtaisuuden vuoksi voit tulla studiolle katsomaan lisää ottamiani huomenlahjakuvia. Lähetä viesti!