Boudoir- ja huomenlahjakuvaus Tampere

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Huomenlahjakuvaus TampereEtsitkö kuvaajaa tyylikkäille ja sensuelleille huomenlahjakuville vai haluaisitko vain itsestäsi muiston tässä elämänvaiheessa? Tulit oikeaan paikkaan! Kuvaan boudoirkuvia ja huomenlahjakuvia studiossani Kalevassa Tampereella tai valitsemassasi miljöössä. 

Boudoir- ja huomenlahjakuvauksissa pääosassa olet sinä! Oman lisämausteensa kuviin tuo kauniit alusvaatteet ja muu (kenties hääpäivän) rekvisiitta eli vaikkapa korut ja kengät. Niin ja, olisihan se kullan jalkapallokin hauska valinta! 

Luontevat ja sensuellit huomenlahja- ja boudoirkuvat

Minun kanssani työskentely on luontevaa, eikä tarvitse arastella vähissä vaatteissa oloa. Ohjaan sinua kuvaustilanteessa, joten tunnet olosi varmaksi ja kauniiksi kameran edessä. Saamme yhdessä aikaan kauniin ja sensuellin lopputuloksen! Kuva on juuri niin rohkea kuin sinä haluat!

Boudoir- tai huomenlahjakuvauksen hinta on 115 € sisältäen tunnin kuvauksen sekä kolme 12 x 15 cm kuvaa pohjukkeessa toimitettuna. Kuvista voimme kuitenkin tehdä kollaasin, taulun tai vaikkapa pienen kirjasen, joka on mukava antaa lahjaksi hääpäivän jälkeisenä aamuna. 

Huomenlahjakuva tai boudoirkuva puolisolle lahjaksi

Mikäpä olisi ihanampi lahja puolisolle kuin huomenlahjakuva tai vaikka vuosihääpäivän kunniaksi otettu boudoirkuva! Voit myös ilahduttaa puolisoasi lahjakortilla boudoir-kuvaukseen! 

Boudoir- tai huomenlahjakuvaukset studiossa tai miljöössä, tervetuloa!

Boudoir- ja huomenlahjakuvaus Tampereella

Boudoirkuvausta TampereellaBoudoir- ja huomenlahjakuvausta Tampereella