Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

Hyppää suoraan galleriaan!

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Etsitkö kuvaajaa tyylikkäille ja sensuelleille huomenlahjakuville tai boudoirkuville? Haluaisitko ilahduttaa tulevaa aviomiestäsi huomenlahjakuvilla tai itseäsi boudoirkuvilla? Vai haluisitko kenties itsestäsi muiston tässä elämänvaiheessa? Tulit oikeaan paikkaan! Kuvaan sinua todella mielelläni! Teen boudoirkuvauksia ja huomenlahjakuvauksia studiossani Kalevassa Tampereella tai valitsemassasi miljöössä. 

Boudoir- ja huomenlahjakuvauksissa pääosassa olet sinä! Oman lisämausteensa kuviin tuo kauniit alusvaatteet ja muu (kenties hääpäivän) rekvisiitta eli vaikkapa korut ja kengät. Niin ja, olisihan se kullan jalkapallokin hauska valinta, mutta tärkeintä olet kuitenkin sinä! 

Kauniit ja sensuellit huomenlahja- ja boudoirkuvat

Minun kanssani työskentely on luontevaa, eikä tarvitse arastella vähissä vaatteissa oloa. Ohjaan sinua läpi kuvauksen ja opastan kuvaustilanteessa,joten tunnet olosi varmaksi ja kauniiksi kameran edessä. Saamme yhdessä aikaan kauniin ja sensuellin lopputuloksen! Kuva on myös juuri niin rohkea kuin sinä haluat!

Suunnittelen huomenlahjakuvauksen sekä boudoirkuvauksen toiveittesi mukaan ennen kuvausta. Pääset siis vaikuttamaan kuvaustyyliin jo ennen kuvausta, mikäli haluat! Jos sinulla ei ole erityisiä toiveita, voimme toteuttaa minun visioni mukaisen boudoirkuvauksen, josta näetkin paljon esimerkkejä kuvagalleriasta.

Itsetunnolle buustausta ja hyvää fiilistä

Saamani palautteen vuoksi uskallan sanoa, että kuvauksen jälkeen kävelet pää pilvissä ja 10cm pidempänä kuin tullessasi. Ai, miten niin? Minun lämpimässä ohjauksessani tunnet olosi naiselliseksi. Näet kameran ruudulta heti kuinka upealta näytät. Etsin sinun parhaat puolesi ja ikuistan ne ihaniksi, voimaannuttaviksi kuviksi. Kuvauksen jälkeen muistat kuinka upea sinä olet ja se näkyy sinusta. Kuvien avulla pääset tuohon ihanaan fiilikseen yhä uudestaan ja uudestaan. Tämän vuoksi suosittelisinkin boudoirkuvausta jokaiselle naiselle iästä riippumatta. 

Boudoir- tai huomenlahjakuvauksen hinta on 180€, sisältäen tunnin kuvauksen sekä kaksi 12 x 15 cm kuvaa pohjukkeessa toimitettuna. Kuvista voimme kuitenkin tehdä kollaasin, taulun tai koostaa kuvapaketin kauniiseen kartonkirasiaan, joka on mukava antaa lahjaksi hääpäivän jälkeisenä aamuna tai säilyttää itsellä ihanana muistona.

Huomenlahjakuva tai boudoirkuva puolisolle lahjaksi

Mikäpä olisi ihanampi lahja puolisolle kuin huomenlahjakuva tai vaikka vuosihääpäivän kunniaksi otettu boudoirkuva! Voit siis myös ilahduttaa puolisoasi lahjakortilla boudoir-kuvaukseen!

Boudoirkuvaukset tai huomenlahjakuvaukset studiossa tai miljöössä, tervetuloa!

Kuvien henkilökohtaisuuden vuoksi voit tulla studiolle katsomaan lisää ottamiani boudoir- ja huomenlahjakuvia. Lähetä viesti!