Boudoir- ja huomenlahjakuvaus

Kuvagalleria sivun alalaidassa

Boudoirkuvaukset Petra Viin luona

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Etsitkö boudoirkuvaajaa tyylikkäille ja sensuelleille huomenlahjakuville tai boudoirkuville? Haluaisitko ilahduttaa tulevaa aviomiestäsi tai itseäsi boudoirkuvilla? Vai haluisitko kenties itsestäsi muiston tässä elämänvaiheessa tai kaipaatko juuri tähän elämänvaiheeseen hieman buustausta itsetunnolle? Tulit oikeaan paikkaan, kuvaan sinua mielelläni! Teen boudoirkuvauksia ja huomenlahjakuvauksia studiossani Kalevassa Tampereella tai valitsemassasi miljöössä. 

Boudoir- ja huomenlahjakuvauksissa pääosassa olet sinä! Oman lisämausteensa kuviin tuo kauniit alusvaatteet ja muu (kenties hääpäivän) rekvisiitta eli vaikkapa korut ja kengät. Niin ja, olisihan se kullan jalkapallokin hauska valinta, mutta tärkeintä olet kuitenkin sinä! 

Kauniit ja sensuellit huomenlahja- ja boudoirkuvat

Minun kanssani työskentely on luontevaa, eikä tarvitse arastella vähissä vaatteissa oloa. Minun seurassani olet turvassa. Ohjaan sinua läpi kuvauksen ja opastan kuvaustilanteessa, joten tunnet olosi varmaksi ja kauniiksi kameran edessä. Saamme yhdessä aikaan kauniin ja sensuellin lopputuloksen! Kuva on myös juuri niin rohkea kuin sinä haluat!

Suunnittelen huomenlahjakuvauksen sekä boudoirkuvauksen toiveittesi mukaan ennen kuvausta. Pääset siis vaikuttamaan kuvaustyyliin jo ennen kuvausta, mikäli haluat! Jos sinulla ei ole erityisiä toiveita, voimme toteuttaa minun visioni mukaisen boudoirkuvauksen, josta näetkin paljon esimerkkejä kuvagalleriasta.

Itsetunnolle buustausta ja hyvää fiilistä

Saamani palautteen vuoksi uskallan sanoa, että kuvauksen jälkeen kävelet pää pilvissä ja 10cm pidempänä kuin tullessasi. Ai, miten niin? Minun lämpimässä ja turvallisesssa ohjauksessani tunnet olosi naiselliseksi. Näet jo kameran ruudulta heti kuinka upealta näytät. Etsin sinun parhaat puolesi ja ikuistan ne ihaniksi, voimaannuttaviksi kuviksi. Kuvauksen jälkeen muistat kuinka upea sinä olet ja se näkyy. Kuvien avulla pääset tuohon ihanaan fiilikseen yhä uudestaan ja uudestaan. Tämän vuoksi suosittelisinkin boudoirkuvausta jokaiselle naiselle iästä riippumatta. 

Boudoir kuvauksen hinta

Boudoir- tai huomenlahjakuvauksen hinta on 200€, sisältäen tunnin kuvauksen sekä kaksi 12 x 15 cm kuvaa pohjukkeessa toimitettuna. (Lisäkuvia on tietenkin mahdollista lunastaa!) Kuvista voimme tehdä kollaasin, taulun tai koostaa sensuellit kuvat kauniiseen kartonkirasiaan, joka on mukava antaa lahjaksi hääpäivän jälkeisenä aamuna tai säilyttää itsellä ihanana muistona.

Meikki ja kampaus kuvauksen lisäksi?

Boudoirkuvaukseen voi liittää meikin ja kampauksen, jotka tehdään myös studiolla. Tällöin kuvaus kulkee Upea Sinä -kuvauspalveluni nimellä. Lue lisää Upea Sinä-kuvauspalvelun omalta nettisivulta.

Boudoirkuvaus puolisolle lahjaksi

Onko puolisosi haaveillut boudoir kuvista? Kuvaukseen on mahdollista hankkia lahjakortteja.

Boudoirkuvaukset tai huomenlahjakuvaukset studiossa tai miljöössä, tervetuloa!

Kuvien henkilökohtaisuuden vuoksi voit tulla studiolle katsomaan lisää ottamiani boudoir- ja huomenlahjakuvia. Lähetä viesti!