Upea Sinä -muotokuvaus

Kaipaatko irtiottoa tai pientä hemmotteluhetkeä? Tai muistatko, milloin sinulla oli hetki aikaa itsellesi? Lapset kenties juoksevat jaloissa ja sähköpostissa odottaa monta vastaamatonta viestiä. Lapsiarki tai ura on vienyt mennessään.. Ja lujaa! Kaiken lisäksi koronatukka kasvaa ja ripsarikin on kuivahtanut. Muiden huomioiminen on sinulle arkipäivää, mutta entäpä sinä itse? Oletko muistanut huolehtia itsestäsi samalla tapaa kuin perheestäsi tai sähköpostin inboxista?&nbsp

Siirretään siis arjen askareet hetkeksi taka-alalle ja keskitytään vain sinuun. Istahdat tuoliin ehostettavaksi edessäsi pientä purtavaa ja juomaa toiveittesi mukaan. Kun meikkaaja-kampaaja Iina on loihtinut sinulle huolitellun ilmeen eli laittanut hiuksesi ja ehostanut kasvosi toiveittesi mukaan, valitsemme mukaan ottamistasi asuista parhaat ja otamme sinusta upeat kuvat muistoksi. Ohjaan sinua läpi kuvaustilanteen, joten sinun ei tarvitse kuin rentoutua ja nauttia salamavalojen loisteesta! Kuvauspäivän jälkeen saat nähtäville koevedoksia, joista valitaan kuvaajan kanssa yhdessä parhaat otokset, joista tehdään upeat valokuvat fine art -taidepaperille ilahduttamaan sinua vuosiksi eteenpäin! 

Upea sinä – valokuvaus, kampaus ja meikki -hemmottelupaketti

Tarvitsitpa edustavia kuvia itsestäsi työkäyttöön, ihan vain itsellesi tai puolisollesi lahjaksi (esim huomenlahjana), niin yhteistyökumppanini Iina loihtii sinulle huolitellun ilmeen, jonka minä ikuistan kauniiksi kuviksi ilahduttamaan sinua vuosiksi eteenpäin. Yhdessä loihdimme upean kuvakokonaisuuden sinusta parhaita puoliasi korostaen. Upea Sinä, ihana minä! 

Kuvaus voidaan toteuttaa myös boudoirkuvauksena tai huomenlahjakuvauksena!

Profiilikuvia someen tai työkäyttöön tai vaikkapa lahjaksi

Kuvia voit käyttää profiilikuvana esimerkiksi somen eri palveluissa (instagram, facebook, linkedin, tinder) tai vaikka kotona (t)yöpöydällä muistuttamassa sinua, että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Kuva on myös ihana lahja puolisolle tai vaikka omille vanhemmille.

Ystävien kanssa kuvauksiin?

Kuvauspäivät soveltuvat erinomaisesti myös kaveri- tai työporukoille! Mikäs sen ihanampaa kuin koota parhaat kaverukset viettämään yhteistä aikaa irtioton merkeissä! Studion upeat tilat tarjoavat teille hyvät puitteet yhdessä vietettyyn aikaan. Työporukoille voimme myös lisätä pakettiin hyvinvointi-osuuden esim. stressinhallinnan  tai muun hyvinvointiaiheen piiristä. Kysy lisää! 

Upea Sinä – lahjakortit

Ilahduta vaimoasi, äitiäsi, tytärtäsi tai muuta lähimmäistä lahjakortilla Upea Sinä -kuvauspäivään. Tämä lahja on varmasti ikimuistoinen. 

Koska jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään! …Ja pienen irtioton!

Seuraavat kuvauspäivät ovat:

  • ke 7.9.
  • la 1.10.
  • ke 26.10.
  • la 19.11.

Lähetä sähköposti tästä varataksesi oma kuvausaikasi tai tiedustellaksesi muita ajankohtia kuvaukselle, joita aina välillä järjestetään. Huomaathan, että 2-5 hengen porukoille voidaan sopia täysin oma kuvauspäivä. 

Kuvauspäivän hinta on 375€/henkilö sisältäen meikin ja kampauksen sekä laajan valokuvauksen. Lisäksi pakettiin kuuluu kolme fine art -taidepaperille tehtyä valokuvaa koossa 15x20cm ja nämä kolme kuvaa saat myös pieninä nettikokoisina digikuvina. Kuvat saat itse valita valintagalleriasta ja siihen saat halutessasi valokuvaajan apua. 

Mikäli haluat liittyä postituslistalle ja saada lisätietoja mm. tulevista kuvauspäivistä, niin jätä täällä yhteystietosi

Katso vielä koekuvauspäivämme aikana tehty video, se löytyy täältä

Upea Sinä – aikuisen naisen muotokuvaus! Tervetuloa!

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress