Upea Sinä

Kaipaatko irtiottoa tai pientä hemmotteluhetkeä? Tai muistatko, milloin sinulla oli hetki aikaa itsellesi? Lapset kenties juoksevat jaloissa ja sähköpostissa odottaa monta vastaamatonta viestiä. Lapsiarki tai ura on vienyt mennessään.. Ja lujaa! Kaiken lisäksi koronatukka kasvaa ja ripsarikin on kuivahtanut. Muiden huomioiminen on sinulle arkipäivää, mutta entäpä sinä itse? Oletko muistanut huolehtia itsestäsi samalla tapaa kuin perheestäsi tai sähköpostin inboxista?

Ei hätää! Irrotamme sinut hetkeksi pois arjen oravanpyörästä ja hemmottelemme sinut piloille! Kaivamme samalla esiin sen upean naisen, joka sinä olet! Tämän irtioton jälkeen muistat taas kuinka arvokas ja upea sinä olet! Juuri sellaisena kuin olet nyt. Hemmotteluhetkestä jää sinulle muistoksi ihanat valokuvat, joiden avulla sinun on helppo palata irtioton tunnelmiin.

Siirretään siis arjen askareet hetkeksi taka-alalle ja keskitytään vain sinuun. Istahdat tuoliin ehostettavaksi edessäsi pientä purtavaa ja juomaa toiveittesi mukaan. Kun meikkaaja-kampaaja Iina on loihtinut sinulle huolitellun ilmeen eli laittanut hiuksesi ja ehostanut kasvosi toiveittesi mukaan, valitsemme mukaan ottamistasi asuista parhaat ja otamme sinusta upeat kuvat muistoksi. Ohjaan sinua läpi kuvaustilanteen, joten sinun ei tarvitse kuin rentoutua ja nauttia salamavalojen loisteesta!

Kuvauspäivän jälkeen saat nähtäville koevedoksia, joista valitaan kuvaajan kanssa yhdessä parhaat otokset, joista tehdään upeat valokuvat fine art -taidepaperille ilahduttamaan sinua vuosiksi eteenpäin! 

Ystävien kanssa kuvauksiin?

Kuvauspäivät soveltuvat erinomaisesti myös kaveri- tai työporukoille! Mikäs sen ihanampaa kuin koota parhaat kaverukset viettämään yhteistä aikaa irtioton merkeissä! Studion upeat tilat tarjoavat teille hyvät puitteet yhdessä vietettyyn aikaan. Työporukoille voimme myös lisätä pakettiin hyvinvointi-osuuden esim. stressinhallinnan  tai muun hyvinvointiaiheen piiristä. Kysy lisää!

Upea sinä – aikuisen naisen muotokuvaus

Tarvitsitpa edustavia kuvia itsestäsi työkäyttöön, ihan vain itsellesi tai puolisollesi, niin yhteistyökumppanini Iina loihtii sinulle huolitellun ilmeen, jonka minä ikuistan kauniiksi kuviksi ilahduttamaan sinua vuosiksi eteenpäin. Yhdessä loihdimme upean kuvakokonaisuuden sinusta parhaita puoliasi korostaen. 

Kuvauspäivän hinta on 375€ sisältäen meikin ja kampauksen sekä valokuvauksen. Lisäksi pakettiin kuuluu kolme fine art -valokuvaa koossa 15x20cm ja nämä kolme kuvaa saat myös pieninä nettikokoisina digikuvina.

Tunnelmallista tummaa vai viehkeää vaaleaa, minkälaisen kuvan sinä haluaisit itsestäsi? 

Koska jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään!

…Ja pienen irtioton!

Lisätietoja löydät verkkoesitteestä, täältä ja mikäli haluat liittyä postituslistalle ja saada lisätietoja mm. tulevista kuvauspäivistä, niin jätä täällä yhteystietosi!

Katso vielä koekuvauspäivämme aikana tehty video, se löytyy täältä!

 

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress