Yrityskuvaus

 

Palvelen yritysasiakkaita erilaisissa kuvaustarpeissa Tampereella ja lähialueilla! Teille luodut yrityskuvat sekä brändikuvat antavat hyvän ensivaikutelman ja vahvistavat brändinne markkinointiviestiä. Omilla kuvilla myös erotut eduksesi markkinoilla.

Yrityskuvauspalveluihini sisältyvät kuvaussuunnittelun lisäksi esimerkiksi:

  • Henkilö- ja henkilöstökuvaus 
  • Brändikuvaus 
  • Mainoskuvaus
  • Työnantajamarkkinointiin liittyvät kuvaukset
  • Tuotekuvaukset
  • Toimitilojen kuvaus

Ilme ja persoonallisuus pitää näkyä yritys- ja brändikuvissa

Tarinallisuus ja aitous ovat tärkeitä elementtejä brändikuvissa. Kun yrityskuvaus on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, on ammattilaisen kuvia helppoa hyödyntää yrityksen viestinnässä. 

Lue tarina ja katso kuvat tamperelaisen kauneushoitolan brändikuvauksesta täältä.

Yrityksen henkilökuvat tai henkilöstökuvat studiossa tai miljöössä Tampereella ja lähialueilla

Yrityksen henkilö- ja henkilöstökuvat ovat tärkeä osa viestintää. On mukava ottaa yhteys, kun näkee kenen kanssa asioi. Edustavilla kuvilla tuodaan esiin sinun persoonaasi, mutta niillä voidaan tuoda esiin myös ammattitaitoa ja vaikkapa sinulle tärkeitä asioita, arvojasi. Miljöökuvilla voidaan kertoa myös työympäristöstäsi tai toimintatavoistasi. 

Henkilökuvaus tai henkilöstökuvaus voidaan siis järkätä joko studiossani Kalevassa, yrityksen omissa tiloissa tai vaikkapa ulkona miljöössä. Mikäli henkilöstöä kuvataan yrityksen tiloissa, voimme hyödyntää yrityksen tiloja sellaisenaan, jolloin myös yrityksen miljöö tulee kuvissa esiin. Liikuteltavan kaluston ansiosta myös suuremman henkilöstömäärän studiomainen kuvaus yrityksen tiloissa onnistuu kätevästi. 

Kauttani järjestyy myös meikkaaja-kampaaja.

Ammattilaisen ottamat kuvat tuotteista korostavat niiden parhaita puolia

Yrityskuvauspalveluni sisältävät myös tuotekuvausta. Tuotekuvaus järjestyy joko studiollani tai yrityksen miljöössä riippuen siitä, millaista tuotekuvaa yrityksenne tarvitsee. Studiokuvaus sopii hyvin tuotteille, joista halutaan tarkat kuvat selkeällä taustalla esimerkiksi nettisivuja tai verkkokauppaa varten. Yrityksen tiloissa tai muissa tiloissa otetut tuotekuvat voivat puolestaan välittää enemmän tunnetta ja kuvaa siitä, millaiseen ympäristöön tuote on sopiva.

Stailatut tuotekuvat

Toteutan yhteistyössä stylisti-set designer Emilia Kokon kanssa stailattuja tuotekuvauksia. Kysy lisää!

Laaja kuvapankki käyttöösi

Yritys- ja/tai brändikuvaus voi olla myös kaikkea ylläolevaa sopivassa suhteessa. Autan sinua suunnittelemaan kuvauksen, jolloin saat kuvapankin eli suuren määrän kuvia yrityksesi käyttöön. Kuvapankin kuvia voit käyttää monipuolisesti eri markkinointikanavissa. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous yrityskuvauksista!

Laita viesti tai soittele Petralle p. O4O5931580, niin jutellaan lisää teidän kuvaustarpeista ja toteutetaan yrityksenne kuvatarpeet vaivattomasti yhdessä!

Teen yrityskuvauksia sopimuksen mukaan Tampereella ja lähialueilla.