Yrityskuvaus

Nopeaa, vaivatonta ja helppoa sekä ennen kaikkea mukavaa! Sitä on yrityskuvaukset kanssani! Palvelen asiakkaita erilaisissa yrityskuvaustarpeissa Tampereella ja lähialueilla. Yrityksen tarpeisiin luodut omat yrityskuvat sekä brändikuvat antavat hyvän ensivaikutelman ja vahvistavat brändinne markkinointiviestiä. Omilla kuvilla myös erotutte eduksenne markkinoilla.

Yrityskuvauspalveluihini sisältyvät kuvaussuunnittelun lisäksi esimerkiksi:

  • Henkilö- ja henkilöstökuvaus
  • Henkilöbrändikuvaus
  • Brändikuvaus 
  • Mainoskuvaus
  • Työnantajamarkkinointiin liittyvät kuvaukset
  • Tuotekuvaukset
  • Toimitilojen kuvaus

Ilme ja persoonallisuus pitää näkyä yritys- ja brändikuvissa

Tarinallisuus ja aitous ovat tärkeitä elementtejä brändikuvissa. Kun yrityskuvaus on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, on ammattilaisen ottamia kuvia helppo hyödyntää yrityksen viestinnässä. 

Lue tarina ja katso kuvat tamperelaisen kauneushoitolan brändikuvauksesta täältä.

Yrityksen henkilökuvaus tai henkilöstökuvaus studiossa tai miljöössä Tampereella ja lähialueilla

Yrityksen henkilö- ja henkilöstökuvat ovat tärkeä osa viestintää. On mukava ottaa yhteys, kun näkee kenen kanssa asioi. Edustavilla kuvilla tuodaan esiin sinun persoonaasi, mutta niillä voidaan tuoda esiin myös ammattitaitoa ja sinulle tärkeitä asioita, arvojasi. Miljöökuvilla voidaan kertoa myös työympäristöstäsi tai toimintatavoistasi. 

Henkilökuvaus tai henkilöstökuvaus voidaan järkätä joko studiossani Kalevassa tai yrityksen omissa tiloissa. Mikäli henkilöstöä kuvataan yrityksen tiloissa, voimme hyödyntää yrityksen tiloja sellaisenaan, jolloin myös yrityksen miljöö tulee kuvissa esiin. Voimme myös ottaa tiloissanne studiomaiset potretit. Mulla kulkee liikuteltava välineistö taustoja myöden mukana! 

Kauttani järjestyy myös meikkaaja-kampaaja.

Laaja kuvapankki käyttöösi

Yrityskuvaus ja/tai brändikuvaus voi olla myös kaikkea ylläolevaa sopivassa suhteessa. Autan sinua suunnittelemaan kuvauksen, jolloin saat kuvapankin eli suuren määrän kuvia yrityksesi käyttöön. Kuvapankin kuvia voit käyttää monipuolisesti eri markkinointikanavissa. Tässä referenssissä Nooran Putiikin nettisivujen kuvat laajasta kuvapankkikuvauksesta.

Teen myös monipuolisia sekä laajoja henkilöbrändikuvauksia, joista esimerkki täällä.

Miksi järjestää yrityskuvaus Petran kanssa?

Sujuva yhteydenpito, huolellinen suunnittelu, helposti ja vaivattomasti toteutetut kuvaukset sekä ammattitaitoinen ja sydämellinen palvelu sekä laadukas lopputulos. Voiko muuta toivoa?  Lisäksi kuvattavanani on helppo olla. 🙂

Ota yhteyttä ja kysy tarjous yrityskuvauksista!

Laita viesti tai soittele p. O4O5931580, niin jutellaan lisää teidän kuvaustarpeista ja toteutetaan yrityksenne kuvatarpeet vaivattomasti yhdessä!

Teen yrityskuvauksia sopimuksen mukaan Tampereella ja lähialueilla.