Yrityskuvaus

 

Palvelen yritysasiakkaita erilaisissa kuvaustarpeissa Tampereella ja lähialueilla! Teille luodut yrityskuvat sekä brändikuvat antavat hyvän ensivaikutelman ja vahvistavat brändinne markkinointiviestiä. Omilla kuvilla myös erotut eduksesi markkinoilla.

Yrityskuvauspalveluihini sisältyvät kuvaussuunnittelun lisäksi esimerkiksi:

  • Henkilö- ja henkilöstökuvaus 
  • Brändikuvaus 
  • Mainoskuvaus
  • Työnantajamarkkinointiin liittyvät kuvaukset
  • Tuotekuvaukset
  • Toimitilojen kuvaus

Ilme ja persoonallisuus pitää näkyä yritys- ja brändikuvissa

Tarinallisuus ja aitous ovat tärkeitä elementtejä brändikuvissa. Kun yrityskuvaus on huolellisesti suunniteltu ja toteutettu, on ammattilaisen kuvia helppoa hyödyntää yrityksen viestinnässä. 

Lue tarina ja katso kuvat tamperelaisen kauneushoitolan brändikuvauksesta täältä.

Yrityksen henkilökuvat tai henkilöstökuvat studiossa tai miljöössä Tampereella ja lähialueilla

Yrityksen henkilö- ja henkilöstökuvat ovat tärkeä osa viestintää. On mukava ottaa yhteys, kun näkee kenen kanssa asioi. Edustavilla kuvilla tuodaan esiin sinun persoonaasi, mutta niillä voidaan tuoda esiin myös ammattitaitoa ja vaikkapa sinulle tärkeitä asioita, arvojasi. Miljöökuvilla voidaan kertoa myös työympäristöstäsi tai toimintatavoistasi. 

Henkilökuvaus tai henkilöstökuvaus voidaan järkätä joko studiossani Kalevassa tai yrityksen omissa tiloissa. Mikäli henkilöstöä kuvataan yrityksen tiloissa, voimme hyödyntää yrityksen tiloja sellaisenaan, jolloin myös yrityksen miljöö tulee kuvissa esiin. Voimme myös ottaa tiloissanne studiomaiset potretit. Mulla kulkee liikuteltava välineistö taustoja myöden mukana! 

Kauttani järjestyy myös meikkaaja-kampaaja.

Laaja kuvapankki käyttöösi

Yritys- ja/tai brändikuvaus voi olla myös kaikkea ylläolevaa sopivassa suhteessa. Autan sinua suunnittelemaan kuvauksen, jolloin saat kuvapankin eli suuren määrän kuvia yrityksesi käyttöön. Kuvapankin kuvia voit käyttää monipuolisesti eri markkinointikanavissa. 

Ota yhteyttä ja kysy tarjous yrityskuvauksista!

Laita viesti tai soittele Petralle p. O4O5931580, niin jutellaan lisää teidän kuvaustarpeista ja toteutetaan yrityksenne kuvatarpeet vaivattomasti yhdessä!

Teen yrityskuvauksia sopimuksen mukaan Tampereella ja lähialueilla.