Ylioppilaskuvaukset ja valmistujaiskuvaukset Tampereella

Ylioppilaskuvaus TampereOletko juuri kirjoittanut ylioppilaaksi tai valmistunut ammattiin? Onnittelut! Ikuistetaan suuri etappi ajattomiksi ja kauniiksi potreteiksi.

Teen ylioppilaskuvauksia ja valmistujaiskuvauksia Tampereella ja lähialueilla. Kuviksi ikuistamalla tärkeää päiväänsä on ilo muistella ja kuvia voit käyttää myös esimerkiksi kiitoskorteissa!

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvissa rentous saa näkyä

Kuvaukseen varataan runsaasti aikaa, jotta kuvattavakin ehtii varmasti rentoutua. Rento kuvaustilanne karistaa loputkin jännityksenrippeet. Otamme runsaasti erilaisia potretteja: kuvia läheltä ja kaukaa sekä eri kuvakulmista. Harrastuksiin tai kiinnostuksen kohteisiin liittyvä rekvisiitta on myös tervetullutta: kirjat, kiekkomailat ja koiratkin mukaan kuvaukseen!

Ylioppilaskuvaus tai valmistujaiskuvaus studiossa tai miljöössä

Ylioppilaskuvaus TampereellaStudioni Tampereen Kalevassa on aina valmiina kuvauksille! Studiolla voimme myös toteuttaa miljööhenkisiä kuvia kauniin vanhanaikaisen ikkunan luona. Samoin myös studioni ympäristössä on paljon kivoja ulkomiljöitä, joissa saadaan joko luontoa tai vaikkapa punatiilistä tehdasrakennusta kuvan taustalle. Kerro vain toiveistasi, niin tulen kuvaamaan sinut Tampereella tai lähialueilla!

Katso ylioppilas- ja valmistujaiskuvauksiin liittyvät kuvat galleriasta.

Valmistujaiskuvauksien hinta studiossa 85€ ja miljöössä 115€.