Ylioppilas- ja valmistujaiskuvaukset

Hyppää suoraan galleriaan!

Oletko juuri kirjoittanut ylioppilaaksi tai valmistunut ammattiin? Onnittelut! Ikuistetaan suuri etappi ajattomiksi ja kauniiksi potreteiksi.

Teen ylioppilaskuvauksia ja valmistujaiskuvauksia Tampereella ja lähialueilla. Kuviksi ikuistamalla tärkeää päiväänsä on ilo muistella ja kuvia voit käyttää myös esimerkiksi kiitoskorteissa!

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvissa rentous saa näkyä

Kuvaukseen varataan runsaasti aikaa, jotta kuvattavakin ehtii varmasti rentoutua. Rento kuvaustilanne karistaa loputkin jännityksenrippeet. Otamme runsaasti erilaisia potretteja: kuvia läheltä ja kaukaa sekä eri kuvakulmista. Harrastuksiin tai kiinnostuksen kohteisiin liittyvä rekvisiitta on myös tervetullutta: kirjat, kiekkomailat ja koiratkin mukaan kuvaukseen!

Ylioppilas- tai valmistujaiskuvaus studiossa tai miljöössä

Studioni Tampereen Kalevassa on aina valmiina kuvauksille! Studiolla voimme myös toteuttaa miljööhenkisiä kuvia ikkunan luona. Samoin myös studioni ympäristössä on paljon kivoja ulkomiljöitä, joissa saadaan joko luontoa tai vaikkapa kaupunkimiljöötä kuvan taustalle. Kerro vain toiveistasi, niin tulen kuvaamaan sinut Tampereella tai lähialueilla!

Valmistujaiskuvauksien hinta studiossa 150€ ja miljöössä 180€. Kuvaus sisältää kuvauksen, koevedosgallerian valintaa varten ja kaksi valmista paperikuvaa, jotka asiakas voi saada myös pieninä nettikokoisia tiedostoina käyttöönsä. Kuvia voi tilata niin paperisina kuin sähköisinäkin!