Muotokuvaus Tampere

Hyppää suoraan galleriaan!

Tarvitsetko itsestäsi edustavan valokuvan vaikkapa työhakemusta varten vai onko takana virstanpylväs, joka olisi mukava ikuistaa kuviksi? Vai tekisikö mielesi tulla kuvaukseen ihan muuten vain? Olet aina tervetullut muotokuvaukseen!

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Muotokuvaus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan ja se voidaan toteuttaa joko studiossa tai miljöössä. Olipa kyseessä sitten kuva hakemusta tai sosiaalista mediaa varten, juhlan kunniaksi tai omaksi iloksi, kannattaa selfien sijaan turvautua ammattilaiseen, joka saa parhaat puolesi esiin. Voimme toteuttaa omat kuvausideasi ja -toiveesi tai sitten voit antaa ammattilaisen hoitaa ideoinnin.

Mukava ja rauhallinen kuvausympäristö sekä -tilanne saa kuvattavankin rentoutumaan. Lämminhenkinen kuvaushetki saa valaistuksen ja kuvakulmien lisäksi esiin parhaat puolesi. Kuvaukseen mukavan lisän tuo mahdollinen rekvisiitta, joka voi liittyä harrastuksiisi tai vaikkapa työhösi. Miljöökuvauksessa taas ympäristö kertoo jo omaa tarinaansa ja luo luonnollisen lisän kuvan tunnelmaan.

Muotokuvaukset onnistuvat joko studiossani Tampereen Kalevassa tai miljöössä Pirkanmaan alueella.

Cv-kuvauksen hinta on 50€ ja laajemmat muotokuvaukset räätälöin mielelläni toiveittesi mukaan. Ota yhteyttä!