Muotokuvaus Tampere

Hyppää suoraan galleriaan!

Tarvitsetko itsestäsi edustavan valokuvan vaikkapa työhakemusta varten vai onko takana virstanpylväs, joka olisi mukava ikuistaa kuviksi? Vai tekisikö mielesi tulla kuvaukseen ihan muuten vain? Olet aina tervetullut muotokuvaukseen!

Nopea cv kuvaus

Lyhyin muotokuvauksen muoto on cv-kuvaus. 15 minuuttia kestävässä kuvauksessa valitsemme sinulle sopivan kuvaustaustan ja otamme sinusta kasvokuvan. Tämän kuvan saat valita kameran ruudulta kuvauksen yhteydessä.

Cv-kuvauksen lopputulosta voi käyttää nimensä mukaan cv:ssä tai työhakemuksissa. Kuva soveltuu käytettäväksi myös muissa työyhteyksissä, kuten teamsissa, yrityksen ”puhelinluettelossa” tai vaikka blogissa.

Jokainen meistä ansaitsee kauniin kuvan itsestään

Laajempi noin tunnin kestävä muotokuvaus suunnitellaan aina asiakkaan tarpeen mukaan ja se voidaan toteuttaa joko studiossa tai miljöössä. Olipa kyseessä sitten kuva hakemusta tai sosiaalista mediaa varten, juhlan kunniaksi tai omaksi iloksi, kannattaa selfien sijaan turvautua ammattilaiseen, joka saa parhaat puolesi esiin. Voimme toteuttaa omat kuvausideasi ja -toiveesi tai sitten voit antaa ammattilaisen hoitaa ideoinnin.

Mukava ja rauhallinen kuvausympäristö sekä -tilanne saa kuvattavankin rentoutumaan. Lämminhenkinen kuvaushetki saa valaistuksen ja kuvakulmien lisäksi esiin parhaat puolesi. Kuvaukseen mukavan lisän tuo mahdollinen rekvisiitta, joka voi liittyä harrastuksiisi tai vaikkapa työhösi. Miljöökuvauksessa taas ympäristö kertoo jo omaa tarinaansa ja luo luonnollisen lisän kuvan tunnelmaan.

Somekuvia – kuvia sosiaaliseen mediaan

Haluaisitko sosiaalisen median palveluja ja sovelluksia varten hieman paremman valokuvan itsestäsi? Somen sisältö on hyvin visuaalista ja laadukkailla kuvilla erotut eduksesi. Tänä päivänä ei ole erikoista käyttää ammattikuvaajan palveluita facebook-, instagram-, tinder- ja linkedin-profiilikuvia ja päivityksiä varten.  Kun omalla kännykällä käden mitan päästä ottamasi kuvat eivät enää riitä, niin autan sinua mielelläni. Suunnitellaan yhdessä sinulle hyvä kuvakokonaisuus ja täytetään kuvauksissa vaikka puolen vuoden instakuvatarpeesi! 

Muotokuvaukset onnistuvat joko studiossani Tampereen Kalevassa tai miljöössä Pirkanmaan alueella.

Cv-kuvauksen hinta on 50€ ja laajemmat muotokuvaukset räätälöin mielelläni toiveittesi mukaan. Hinta alkaen 150€. Ota yhteyttä!