Valokuvaamo Tampere

Petra Vii Photography on monen palvelun valokuvaamo Tampereella. Studioni tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin henkilökuvauksiin, kuten esimerkiksi lapsi- ja perhekuvauksiin sekä valmistujais- että ylioppilaskuvauksiin. Teen paljon muotokuvauksia eri tarpeisiin, kuten työkäyttöä (LinkedIn, teams, jne) tai somea (facebook, instagram, tinder, tms) varten. Lisäksi itsetuntoa kohottavat Upea Sinä -kuvaukset sekä boudoir kuvaukset ovat lempikuvauksiani! Kuvaukset voidaan tehdä valokuvaamon lisäksi myös toivomassanne paikassa ja miljöössä!

Rento ja rauhallinen valokuvaamo tarjoaa parhaat olosuhteet erilaisille kuvauksille

Kuvaus valokuvaamolla on monille vieras ajatus ja monille kuvaamo on tuttu ehkä lapsuuden lapsi-, rippi- tai ylioppilaskuvauksista. Valokuvaamoni tarjoaa mukavan, rauhallisen ja rennon ympäristön kaikenlaisille kuvauksille ja olet sydämellisesti tervetullut kuvauksiin, olipa tarpeesi sitten edustava muotokuva työhakemukseen tai laajempi kuvatarve.

Tervetuloa valokuvaamoon Tampereelle!

Valokuvaamoni sijaitsee Tampereella Kalevassa, osoitteessa Väinämöisenkatu 7. Parkkipaikat löytyvät studion ikkunoiden alta ja ratikka 3 tuo parin minuutin kävelymatkan päähän! Valokuvaamosta löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneisiin kuviin. Laita viestiä ja kerro lisää toiveistasi! Suunnitellaan yhdessä sulle sun näköiset kuvat!

Ilo palvella!