Valokuvaamo Tampere

Petra Vii Photography on monen palvelun valokuvaamo Tampereella. Studioni tarjoaa monipuoliset puitteet erilaisiin henkilökuvauksiin, kuten esimerkiksi muotokuvauksiin, lyhyempiin cv-kuvauksiin, lapsikuvauksiin, valmistujais- ja ylioppilaskuvauksiin sekä yrityskuvauksiin. Teen paljon muotokuvauksia  työkäyttöä (LinkedIn, Teams, jne) tai somea (Facebook, Instagram, Tinder, tms) varten. Lisäksi itsetuntoa kohottavat Upea Sinä -kuvaukset sekä boudoir kuvaukset ovat lempikuvauksiani! Kuvaukset voidaan tehdä valokuvaamon lisäksi myös toivomassanne paikassa ja miljöössä!

Rento ja rauhallinen valokuvaamo tarjoaa parhaat olosuhteet erilaisille kuvauksille

Valokuvaamoni tarjoaa mukavan, rauhallisen ja rennon ympäristön kaikenlaisille kuvauksille. Monille valokuvaukseen tuleminen on kuin astuisi epämukavuusalueelleen ja minä autan asiakkaitani taklaamaan nämä epämukavuustekijät. Otan asiakkaani vastaan lempeällä ja varmalla asiakaspalvelijan otteella. Vuosien kokemuksen avulla teen kuvauskokemuksesta mukavan ja se näkyy lopputuloksessa. 

Olet sydämellisesti tervetullut kuvauksiin, olipa tarpeesi sitten edustava muotokuva työhakemukseen tai laajempi kuvatarve.

Runsas rekvisiittavarasto

Studiolta löytyy paljon erilaista rekvisiittaa. Erilaiset tuolit, sänky, sohva raheineen, peilit, valoverhot sekä muu rekvisiitta takaa sen, että saamme luotua monipuolisia kuvia. Kuvauksiin voi myös aina tuoda mukanaan omaa rekvisiittaa!

Tervetuloa valokuvaamoon Tampereelle!

Valokuvaamoni sijaitsee Tampereella Kalevassa, osoitteessa Väinämöisenkatu 7. Parkkipaikat löytyvät studion ikkunoiden alta ja ratikka 3 tuo parin minuutin kävelymatkan päähän! Valokuvaamosta löytyy kaikki tarpeellinen onnistuneisiin kuviin. Laita viestiä ja kerro lisää toiveistasi! Suunnitellaan yhdessä sulle sun näköiset kuvat!

Ilo palvella!