Ylioppilaskuvaus ja valmistujaiskuvaus

Oletko juuri kirjoittanut ylioppilaaksi tai valmistunut ammattiin? Onnittelut valmistumisesta! Ikuistetaan suuri etappi ajattomiksi ja kauniiksi potreteiksi Ylioppilaskuvaus tai valmistujaiskuvaus Tampereella Kalevan studiolla tai miljöössä. Varaa oma aikasi!

Yo-kuvat ja valmistujaiskuvat ilahduttavat vielä vuosienkin päästä ja yo-kuvia voit käyttää myös esimerkiksi kiitoskorteissa, joita on mahdollista tilata kauttani.

Ylioppilas- ja valmistujaiskuvissa rentous saa näkyä

Kuvaan jokaisissa ylioppilaskuvauksissa ne perinteiset yo-kuvat, mutta myös muunlaisia potretteja.  Otamme runsaasti erilaisia potretteja: kuvia läheltä ja kaukaa sekä eri kuvakulmista. Harrastuksiin tai kiinnostuksen kohteisiin liittyvä rekvisiitta on myös tervetullutta: kirjat, kiekkomailat ja koiratkin mukaan kuvaukseen sitä ruusua tai muut kukkaa unohtamatta! Rento kuvaustilanne takaa onnistuneen lopputuloksen.

Ylioppilaskuvaus tai valmistujaiskuvaus studiossa tai miljöössä

Studioni Tampereen Kalevassa (Kalevan studio) on aina valmiina kuvauksille! Studiolla voimme myös toteuttaa miljööhenkisiä kuvia ikkunan luona perinteisten studiokuvien lisäksi. Samoin myös studioni ympäristössä on paljon kivoja ulkomiljöitä, joissa saadaan joko luontoa tai vaikkapa kaupunkimiljöötä kuvan taustalle.

Kuvaus voidaan toteuttaa myös toivomassasi miljöössä. Kesäisin Tampereen Arboretum on suosittu paikka ja sieltä löydän vielä vuosienkin jälkeen uusia kuvauspaikkoja. Lähden myös mielelläni uusiin paikkoihin kuvaamaan, joten kerro vain toiveistasi, niin tulen kuvaamaan sinua Tampereella tai lähialueilla!

Kuvaus juhlapäivänä vai muuna ajankohtana?

Kuvaan juhlapäivänä studiollani Kalevassa ja sään salliessa lähipuistossa. Yo-kuvaus on myös kätevää järjestää joko ennen juhlapäivää tai juhlapäivän jälkeen, mikäli juhlapäivän look voidaan toteuttaa muunakin päivänä. Näin itse juhlapäivä voidaan rauhoittaa juhlimiselle. 

Kuvauksen kesto

Varaan ylioppilaskuvauksiin ja valmistujaiskuvauksiin studiossa 30 minuuttia, jona aikana ehditään ottamaan ne perinteiset yo-kuvat sekä hieman rennompia kuvia. Miljöökuvauksiin varaan reilummin aikaa, noin tunnin, koska miljöö mahdollistaa monipuolisemman kuvaussetin.

Yo-kuvauksen hinta?

Ylioppilaskuvauksien ja valmistujaiskuvauksien hinta studiossa 150€ ja miljöössä 180€. Kuvaus sisältää kuvauksen, koevedosgallerian valintaa varten ja kaksi valmista paperikuvaa, jotka asiakas voi saada myös pieninä nettikokoisia tiedostoina käyttöönsä. Kuvia voi tilata niin paperisina (esim kiitoskortteja) kuin sähköisinäkin!

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinulle oma kuvaus!