Perhekuvaus Tampere

Aina on sopiva aika perhekuvaukselle!

Löytyykö hyllyn päältä perhekuva, jossa lapset ovat vielä pieniä? Olisiko aika päivittää perhekuva tälle vuosikymmenelle? Perhekuvaus on oivallinen lahjaidea esimerkiksi isovanhemmille tai muistoksi itselleen, kun lapset varttuvat ja muuttavat omilleen.

Perhekuvaus Tampere

Olen kokenut perhekuvaaja, jolle pientenkään lasten kanssa työskentely ei ole vierasta. Perhekuvaus ajoittuu usein vauvakuvien tai yksivuotiskuvasten yhteyteen, joiden jälkeen tyypillisimmät ajankohdat ovat rippi- ja ylioppilasjuhlien aikaan. Varttuneempien lasten kanssa voidaan myös järjestää lapsuuden kuvaustilanne uudelleen ja luoda tällä tavoin esimerkiksi päivitettyperhekuva, jossa lapset ovat jo aikuisia. Halutessanne myös lemmikit ovat tervetulleita perhekuvaukseen!

Perhekuvaus voidaan toteuttaa studiossa tai miljöössä Tampereella.

Perhekuvaus voidaan toteuttaa joko studiossani Tampereella Kalevassa tai miljöössä Pirkanmaan alueella. Kuvauksissa voidaan ottaa rennosti yhteneväisissä vaatteissa studion lattialla istuen, juhlavaatteissa poseeraten miljöössä tai vaikkapa perheen yhteisen harrastuksen parissa puuhastellen. Vaihtoehtoja on lukemattomia ja rajan asettaa melkeinpä vain oma mielikuvitus. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän perheen näköinen kuva!

Tulen mielelläni ottamaan perhekuvan – tai vaikka kuvan koko suvusta – myös juhlapaikalle merkkipäivänä, kun koko porukka on saatu kasaan.

Esimerkkejä ottamistani perhekuvista löydät galleriasta. Tutustu samalla myös hinnastoon.

Tervetuloa perhekuvaukseen Tampereella!

Perhekuvaus Tampereella