Upea Sinä -kuvauspäivä

Saavun vaaleaan pehmeillä sävyillä sisustettuun tilaan. Varpaideni alla on pehmeä nukkamatto ja ilmassa leijailee ripaus innostunutta jännitystä. Minut vastaanotetaan lempästi tervehtien ja toivotetaan tervetulleeksi. Minut ohjataan pehmeälle sohvalle ja tarjotaan kupponen kuumaa, kahvia toiveitteni mukaan. Tarjolla on myös pientä purtavaa, hedelmiä ja herkullisia makeita.

Valokuvaaja Petra kertoo, miten päivä etenee ja katsomme mukana olevat vaatteeni sekä asusteet ja pohdimme yhdessä, mitä käytämme kuvauksissa. Sen jälkeen pääsenkin istumaan meikkaaja-kampaaja Iinan penkkiin. Saan vain nauttia olostani, kun hiuksiani laitetaan ja kasvoilleni loihditaan kaunis meikki. Käden ulottuvillakin on koko ajan virkistävää juotavaa sekä pientä purtavaa. Minusta todella pidetään huolta!

Ehostuksen jälkeen puen päälleni ensimmäisen asukokonaisuuden ja astun vaalean kuvauspisteen keskelle. Valokuvaaja on saanut höpöttelyllään oloni jo rentoutuneeksi ja hän ohjeistaa minua koko ajan kuvauksen edetessä, kädestä pitäen välillä jopa! Kuvaaja saa parhaat puoleni esiin ja antaa hyviä vinkkejä. Rentoudun entisestään, kun huomaan, että voin tosiaan vain nauttia kuvattavana olemisesta, eikä minun tarvitse miettiä, miten seuraavaksi olisin! On myös helpottavaa nähdä heti kameran ruudulta ensimmäisiä otettuja kuvia.

Pian vaihdetaan hieman vaatetusta ja lisätään ehostustakin. Sen jälkeen siirrytään seuraavaan kuvauspisteeseen, tällä kertaa tumman dramaattiseen! Salamavalot jatkavat välkkymistään. Kuvaaja Petra huolehtii, että vaatteet sekä hiukuset ovat viimeistä kiehkuraa myöden hyvin!

Kuvauksen jälkeen on väsynyt, mutta onnellinen olo. Kuvaaja on saanut parhaat puoleni esiin ja filis on korkealla kehujen jälkeen. Muistan jälleen kuinka upea olen!

Sovimme kuvaajan kanssa vielä, kuinka etenemme tästä. Hän katsoo koevedokset kuvista ja lähettää sähköpostilla linkin kuvien valintaa varten. Onneksi minun ei tarvitse tehdä yksin valintaa vaan saan siihen Petralta apua puhelimitse ja varaammekin puhelulle vielä kuvauspäivän päätteeksi ajan.

Sain todella vain nauttia ja rentoutua tämän hemmotteluhetken ajan. Leijun pilvissä tämän irtioton myötä! Oli ihana kokemus!

(Valokuvat toisen mallin kuvauspäivästä.)

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress
Please follow and like us:
Pin Share