Miksi kannattaa osallistua Upea Sinä valokuvaukseen?

 

Upea Sinä -muotokuvauspalvelu on enemmän kuin cv-kuvaus ja tavallinen muotokuvaus. Se on hetki, jonka muistat pitkään. Palvelu sisältää laajan valokuvauksen (1-1,5h) lisäksi meikin ja kampauksen (1,5h) ammattilaisen tekemänä.  Lue alta lisää, mitä saat kokea kuvauksen aikana!

Valokuvaus voidaan toteuttaa myös boudoir kuvauksena!

Irtiotto arjesta – omaa aikaa ja hemmotteluhetki sinulle

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi studiolle. Istahdat ensin ehostettavaksi edessäsi kuplivaa ja pientä purtavaa. Kun meikkaaja-kampaaja Iina Rajamo (Wonderland gone bad) on loihtinut sinulle huolitellun ilmeen eli laittanut hiuksesi ja ehostanut kasvosi toiveittesi mukaan, valitsemme mukaan ottamistasi asuista parhaat ja alamme valokuvata.

Entä jos en osaa olla kameran edessä?

Ei hätää! Ohjaan sinua läpi kuvaustilanteen, joten sinun ei tarvitse kuin rentoutua ja nauttia salamavalojen loisteesta. Poseeraukset hoituvat kuin itsestään ammattilaisen käsissä!

Itsetunnolle kohotusta valokuvauksesta

Kuvaus on itsetuntoa kohottava. Kuvauksen jälkeen muistat kuinka upea ja kaunis sinä olet, niin sisäisesti kuin ulkoisestikin! Valokuvat muistuttavat sinua voimaannuttavasta kokemuksesta pitkään! 

Kuka valitsee valokuvani?

Kuvauspäivän jälkeen saat nähtäville koevedokset eli kuvauksen parhaat otokset, joista saat valita omat lempikuvasi. Lempikuvistasi tehdään upeat samettisen pehmeät fine art -paperikuvat. Saat myös pienet digikuvat käyttöösi.

Profiilikuva someen tai työkäyttöön tai vaikkapa lahjaksi

Kuvia esittelet ilolla! Niitä voit käyttää profiilikuvana esimerkiksi somen eri palveluissa (instagram, facebook, linkedin, tinder) tai muissa työyhteyksissä (yrityksen blogi, ”puhelinluettelo” tai teams-kuva). Kuvat soveltuvat hyvin myös oman yrityksen brändäykseen.

Valokuvat ilahduttavat myös kotona (t)yöpöydällä  ja muistuttavat sinua, että olet hyvä juuri sellaisena kuin olet. Upea sinä, ihana ja kaunis minä! Kuva on myös ihana lahja puolisolle tai vaikka omille vanhemmille. 

Ystävien kanssa kuvauksiin? 

Kuvauspäivät soveltuvat erinomaisesti myös kaveri- tai työporukoille! Mikäs sen ihanampaa kuin koota parhaat kaverukset viettämään yhteistä aikaa irtioton merkeissä! Studion upeat tilat tarjoavat teille hyvät puitteet yhdessä vietettyyn aikaan. Työporukoille voimme myös lisätä pakettiin hyvinvointi-osuuden esim. stressinhallinnan  tai muun hyvinvointiaiheen piiristä. Kysy lisää ja varaa teille oma kuvauspäivä!

Hinnat ja seuraavat kuvauspäivät löydät täältä.

Tuleeko mieleesi kysyttävää? Soita O4O 5931580, niin kerron lisää! 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share