Studion uusittu ilme

Haaveilin tästä studion paikasta pitkään ennen kuin edes tiesin, että soveltuuko se käyttötarkoitukseen. Se oli vain sellainen haave, jota en ollut sanonut ääneen ennen kuin yhtenä syksyisenä iltana lenkkeillessäni pitkäaikaisen ystäväni kanssa liiketilan ohi. Heitin hänelle, että oon ajatellut, että tossa on mun seuraava liiketila. Ja yllättäen ystäväni sanoikin, että tila on ilmeisesti vapautumassa. Hän tunsi entisen vuokralaisen yhteisten työn kautta ja näin pääsinkin yhtäkkiä käsiksi unelmieni tilaan. Ystäväni selvitti lisätietoja tilasta ja kun kaikki tuntui mätsäävän, niin tulimmekin sitten katsomaan tilaa aika pian tuon jälkeen.

Uusi valokuvaamo alkaa hahmottua

Ihastuin heti korkeaan tilaan ja isoihin ikkunoihin. Tilassa oli tuolloin väliseiniä ja muutoinkin se oli pintarempan tarpeessa. Aloimme neuvotella tilan siirrosta mulle, mutta sattuneista syistä siinä menikin sitten useampi kuukausi ennen kuin mitään alkoi tapahtua. Keväällä 2017 alkoi urakka. Ystäväni kanssa tyhjensimme tilaa ja muiden läheisten kanssa poistimme ison väliseinän ja teimme pintaremppaa. Tavarani muutin alkukesästä 2017 Pyynikin Trikoolta tänne Kalevaan.

 

Noista tapahtumista on nyt neljä vuotta. Sen jälkeen tilassa on tehty toistamiseen iso remontti ja se tehtiin taloyhtiön toimesta. Sähköjä, putkia, ja sen semmoista, tiedät kyllä. Tämä onneksi sattui mun äitiysloman ajalle, joten se ei haitannut pitkään mun liiketoimintaa. Remontin piti kestää maksimissaan 3 kuukautta, mutta kappas, siinä vierähtikin viisi kuukautta! No sekään ei haitannut, kun olin äitiyslomalla, ja muutamat sovitut kuvaukset saatiin siirrettyä eteenpäin.

Erilaisia kuvausmahdollisuuksia

Tuon ison taloyhtiön rempan aikana täältä hävisi loputkin väliseinistä ja tilasta tuli yhtä isoa avaraa tilaa. Ajattelin, että se antaa mulle uusia mahdollisuuksia erilaisten toimintojen rakentamiseen ja niin se tekikin! Nyt täällä on sulassa sovussa oleskelutilaa, studiomaista ja luonnonvalollista kuvaustilaa sekä tila laittautumiselle. Väliseinän taakse on piilotettu tulostuspiste ja pieni keittiökin löytyy tietysti.  Ai niin, ja mun työpiste. Eli työt tehdään töissä editointia myöden!

Täällä on ihanasti tilaa hengittää ja oleskella (ja tehdä töitä). Olen tehnyt tästä sellaisen, että varmasti viihdyn täällä. Täällä on katseltavaa ja kaikki nurkat on käytettävissä myös kuvauksiin.

Boudoir kuvaukset luonnonvalolla

Studion puolella kuvaan yritysten henkilöstökuvia ja muitakin muotokuvia, kuten 1-vuotiskuvia. Isot ikkunat valoverhoineen mahdollistaa luonnonvalolla kuvaamisen ja kuvaankin kaikki huomenlahja- sekä boudoir kuvaukset ikkunan luona. Laittautumispisteen kukkatapettia hyödynnän välillä myös kuvauksiin ja on tuota oleskelutilaakin käytetty yrityskuvauksissa. Monipuolinen tila inspiroi! Täällä mahtuu myös isompikin porukka oleskelemaan!

Järkätään unelmiesi valokuvaus studiolla!

Tervetuloa kuvauksiin vaikka isommallakin porukalla!

 

Valovoimaisin valokuvaamo Tampereella
Please follow and like us:
Pin Share