Rennot ja helpot henkilökuvaukset studiolla

Me tavattiin Sannan kanssa ekan kerran jo cv-kuvauksen merkeissä parisen kuukautta sitten, kun Sanna tarvitsi edustavan kuvan itsestään työkäyttöön. Sanna on ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti ja tarjoaa terapiapalveluita yrittäjänä. Etenkin tällaisella alalla toimiva yksinyrittäjä tai yhteisössä toimiva yrittäjä tarvii itselleen edustavan luottamusta henkivän kuvan, joka antaa positiivisen ja helpostilähestyttävän ensivaikutelman.  

Cv-kuvaus oli ilmeisen hyvä kokemus, koska kun tarvetta tuli useammalle kuvalle, niin Sanna otti muhun jälleen yhteyttä. Tällä kertaa kuvatarve oli blogia varten. Puolivartalokuvaa tarkempia vaatimuksia ei kuville ollut, joten saatiin siis lähes vapaat kädet toteutukselle. 

Tsekkasin, mitä vaatteita Sannalla oli mukana, ja tein ehdotuksen taustan väristä. Beige ja vaaleanharmaa oli Sannalle ok. Hyödynnettiin kahta taustaa ja kolmea eri paitaa. Otettiin kuvia seisten ja jakkaralla istuen kartongin edessä sekä harmaalla taustalla seinään nojaillen. 

Kokonaisuudessaan kuvaus kesti 25 minsaa ja hyviä kuvia tuli  R E I L U S T I . 😃  Katsoin näistä Sannalle koevedokset, joista Sannan toimesta valikoitui lopulta neljä kuvaa, joita voi jatkossa käyttää eri yhteyksissä.

Tässä vielä Sannan oma kuvauskokemus:

”Kiireen ja liikenneruuhkan keskeltä tupsahdin studioon. Tukka oli vinossa ja puuteriputilo kassissa alimmaisena, jännitti. Petra tervehti rauhallisesti hymyillen ja kehaisi puseroa. Oma tunne muuttui nopeasti, rauha laskeutui. Kuvauksissa oli rentoa ja kuvattavana sai olla niin luottavaisin mielin. Petra ojensi hiuskiehkuroita ja sai hymyn irtoamaan loppumetreille asti. Lopputulos oli mainio, onneksi on tällaisia ammattilaisia!”

Sannan kanssa yhteistyö sujui todella rennoissa ja leppoisissa merkeissä. Oli helppoa työskennellä yhdessä ja uskoisin, että tunne olisi samanlainen, jos meillä roolit olisivatkin toisinpäin eli minä asiakkaana. Sillä haluankin linkata tähän Sannan sivut, jos joku lukija kaipaisi keskusteluapua. Terapeutti Sannan nettisivut löytyvät täältä: Terapeutti Sanna

Kiitos Sanna tosi kivasta kohtaamisesta studiolla! 🥰

 

Please follow and like us:
Pin Share