Kuvapankki henkilöbrändäyksen tukena

Kuten monella muullakin alalla, kiinteistönvälitysalalla on paljon tekijöitä ja asiantuntijuus saa näkyä somessa. Somessa luot näkyvyyttä ja tuot persoonaasi esille oman henkilöbrändisi avulla. Henkilöbrändäyksessä tarvitaan kuvapankki, joka luodaan monipuolisten valokuvausten ja niistä syntyvien muotokuvien avulla.

Mulla on ollut ilo ja kunnia toimia kiinteistönvälittäjä Virpi Oksasen hovikuvaajana ja osallistua hänen henkilöbrändin rakennukseen valokuvaajana. Viimeisimmän vuoden aikana yhteisenä projektina on ollut henkilöbrändin kuvapankin rakennus muotokuvauksen avulla.

Brändikuvaukset aloitettiin talvella 2023 Virpin kotoa. Tuolloin kuvattiin rennompia kotoilu-kuvia, joissa myös Virpin koti ja harrastukset näkyy. Sen jälkeen ollaankin kuvattu useampi kerta eri paikoissa ja eri vuodenaikoina. Nämä muut kuvaukset ovat puolestaan liittyneet sitten enemmän työ-Virpiin. On ollut sisämiljöötä myytävässä kohteessa, studiokuvaa, ulkomiljöötä Tammelassa keväällä ja Kalevassa kesällä sekä viimeisimpänä kuvattiin Virpin työpaikan Muutos LKV:n toimistolla. Pääsipä Virpin kisu Ramikin kuvauksiin toimistolle! 😻

Kuvausaikaa on käytetty vajaasta puolesta tunnista pariin tuntiin per kerta ja yhteensä kuvia näistä kuvauksista on tehty ehkä joku 40-50 kpl. Osa kuvista on tehty harkitusti valaisten ja osassa käytetty luonnonvaloa. Välillä siis aikaa on käytetty enemmän ja välillä vähemmän.

Varsinaista yhtenäistä värimaailmaa emme ole lähteneet rakentamaan, mutta samanhenkinen linja kuvissa kuitenkin on. Ja yhtenäisenä tavaramerkkeinä näissä kuvissa on tietenkin Virpin mageet punaiset hiukset ja se hymy, joka valaisee jokaisen kuvan. Virpin henkilöbrändin (ulkoiset) kulmakivet. Usein brändikuvauksissa värimaailma kuitenkin valitaan tarkoin, jotta ilmeestä tulee yhtenäinen.

Virpi on aito ja lämmin. Päämäärätietoisuutta ei häneltä puutu ja hän on myös rohkeasti oma itsensä. Tätä kaikkea olemme myös välittäneet kuvilla, tarinan lailla. Virpin tavoitat vaikkapa instan kautta, jos asunnon myynti tai osto on ajankohtaista.

Jos sulle tuli fiilis, että voisit kartuttaa omaa kuvapankkiasi, niin laitahan viesti. 😊

 

Please follow and like us:
Pin Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *