Visiitti studiolle

Tervetuloa tutustumaan studiooni! Se sijaitsee Pyynikin Trikoon vanhassa tehdasrakennuksessa upeissa maisemissa osoitteessa Pyynikintie 25 (linkki karttaan).

Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 25
Pyynikin Trikoo, Pyynikintie 25
Porttikongista sisään - tervetuloa!
Porttikongista sisään – tervetuloa!
Sisäpihan oikeaa nurkkaa kohden.
Sisäpihan oikeaa nurkkaa kohden.

Kaupungista päin tullessa käännytään Pyynikintieltä tehdasrakennuksen läpi suoraan sisäpihalle. Auton voipi parkkeerata sisäpihan oikeaan laitaan. Sieltä se studion sisäänkäyntikin löytyy.

Käydäänpä sisään rapusta Y14. Se löytyy sisäpihan perimmäisestä nurkasta, porttikongista katsottuna oikeasta kulmasta, juuri sieltä perältä, mihin se ei oikeastaan edes näy ennen kun on tarpeeksi lähelle päässyt.
PetraVii_Studio_PyynikinTrikoo_IMG_0220

Pari kerrosta rappusia on juuri sopiva määrä saavuttamaan pienen hengästymistason. Lapsia tosin on aina kiva kuljettaa hissillä, niin pääsevät maistelemaan vanhan tavarahissin kyytiä. Pitkän s-kirjaimen mallisen käytävän päästä se löytyy, studio nimittäin. Opasteetkin perille tuovat.PetraVii_Studio_PyynikinTrikoo_IMG_0221

Laittautumispisteessä on hyvä laittaa ensin tukka kuosiin ja punata huulet. Siitäpä sitten luonnollisesti siirrytään studion puolelle kartongin eteen poseeraamaan tai ison ihanan ikkunan luokse luonnonvalossa tunnelmoimaan.
PetraVii_Studio_MG_5337

PetraVii_Studio_MG_5322

PetraVii_Studio_MG_5349

PetraVii_Studio_MG_5364

Kuvaan voimme rekvisiitaksi sohvan ottaa, tai tyylin mukaan upean mustan nojatuolin tai dramaattisen divaanin. Helmillä ja höyhenillä koristusta tuodaan, tuulikoneella tukkaa hulmutellaan. Lapsille ihania taljoja löytyy sekä jakkaroita montaa eri sorttia. Koriinkin voi liikkuvaisen lapsen laittaa ja nallen kainaloon antaa. Saippuakuplilla viihtymään hänet saadaan tai viimeistään keinuhepan kyydissä hymyt irtoaa. Ei anneta täynnä olevan rekvisiittanurkkauksen häiritä, vaan pidetään hauskaa!
PetraVii_Studio_MG_5280

Kiitos käynnistä ja tervetuloa uudestaan!

Please follow and like us:
Pin Share