Yrityskuvausta

Potentiaalinen asiakas tulee yrityksen nettisivuille ja mitä hän ensimmäisenä huomaa. Kuvat! Kyllä! Aivot prosessoivat visuaalista sisältöä tuhansia kertoja nopeammin kuin tekstiä. Tämänpä takia valokuvat ovat siis tärkeä osa yrityksen viestintää ja markkinointia ja niitä nettisivujakin. Valokuvien myötä asiakas tekee ensimmäiset arvionsa sivuista ja mahdollisesti myös yrityksestä, mikäli yritys ei ole entuudestaan tuttu. Kuinka monesti itse olet painanut taaksepäin-nappulaa, kun eteesi on avautunut tylsän näköinen sivusto?

Kuvat tosiaan herättävät asiakkaan kiinnostuksen ja parhaimmillaan tekstien kanssa johdattavat asiakasta nettisivuston läpi tekemään ostopäätöksen tai ottamaan yhteyttä. Yhteydenottoja ja tilauksia, niitähän me kaikki yrittäjät haluamme.

Itse olen saanut viime aikoina kuvata yhä enemmän ja enemmän kuvia yritysten tarpeisiin. Useimmiten tarvitaan henkilökuvia yhteydenotto-sivuille, ja mikäs sen kivempaa kuin saada kasvot yrityksen yhteyshenkilölle! Näitä henkilökuvia kuvaamme usein studiollani Kalevassa, mutta välillä on tehokkaampaa pystyttää studio asiakasyrityksen tiloihin, jos kuvattavia on runsas määrä. Liikkuvan kaluston ansiosta tämäkin on mahdollista!

Asiakasyrityksen tiloissa kuvataan usein myös fiiliskuvia, joille on myös paikkansa yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa. Fiiliskuviin valjastetaan usein yrityksen henkilöstöä, koska kukas sen parempi olisi kertomaan yrityskulttuurista kuin henkilöstö itse. Henkilöitä tekemässä töitä hymyssä suin, palaverissa, kahvilla, pelaamassa pleikkaa. Ei työnteko ole enää niin vakavaa, vaan se hauskuus saa myös näkyä!

Oma paikkansa yrityksen markkinoinnissa on myös perinteisillä tuotekuvilla. Valkoista taustaa vasten otetuissa kuvissa tuote onpääasiassa, ja siitä näkee selkeästi tuotteen materiaalin sekä muut tärkeät yksityiskohdat. Mikäli halutaan viestiä enemmänkin fiilistä tai herättää tunteita, niin silloin on paikallaan ennemminkin fiiliskuvat tuotteesta, jotka voidaan ottaa vaikkapa yrityksen omissa tiloissa. 

Olipa kuvatarpeesi mikä tahansa, suosittelen kääntymään ammattilaisen puoleen. Laadukkaat sekä yhtenäiset kuvat viestivät yrityksesi sanomaa. Haluathan sinäkin antaa hyvän kuvan yrityksestäsi?

Katsohan muutamia kuvia alta ja mikäli yrityksesi tarvitsee kuvamateriaalia nettisivuille, someen tai vaikkapa koristamaan neukkarin seinää, niin otahan yhteyttä! Räätälöin mieluusti kuvauspaketin teidän yritykselle sopivaksi. Toivottavasti kuulenkin sinusta pian! 🙂

Terveisin, valokuvaajasi Petra

Ja vielä mun työpaikka, olkaa hyvät! 🙂

Please follow and like us:
Pin Share