Äiti-tytär-kuvaukset

Istuin loppukesästä kampaajan penkkiin lyhentämään koronan aikana villiintynyttä kuontaloani ja siinä kampaajan kanssa höpötellessäni tuli puheeksi ammattini ja kuinka sattuikaan, että hän kaipasi valokuvaajaa! Annoin hänelle käyntikorttini mahdollista yhteydenottoa varten ja loppusyksystä se sitten tulikin. Viestittelimme alkuun ja sittemmin juttelimme myös puhelimessa aikatauluista sekä muista kuvaukseen liittyvistä asioista. Asiakkaani toive oli lapsikuvaus joko studiossa tai miljöössä, tietenkin kelistä riippuen! Noihin aikoihin lumi alkoi peittää maata, mikä antoikin toivonkipinän ulkokuvauksesta. Pidimme studiokuvauksen kuitenkin plan b:nä, kun eihän näistä meidän keleistä voi koskaan olla ihan varma.

Puhelimessa juttelimme tarkemmin siitä, että minkälaisia kuvia asiakkaani haluaa. Lapsikuvauksen yhteydessä oli ajatuksena ottaa myös äiti joihinkin kuviin mukaan ja taltioida heidät myös yhdessä samalla kertaa. Kun kuulin, että vaatetuksena olisi näyttävät mekot, niin se sai mielikuvitukseni laukkaamaan, että mitä voisimme oikein toteuttaa! Siltä istumalta kuvaussuunnitelma alkoi hahmottua päässäni. 

Alkuvuodesta oli sitten kuvauksen aika, kun maahan oli satanut kaunis lumipeite! Heti kättelyssä jouduimme kuitenkin siirtämään kuvauksen sisätiloihin, koska kuvaukset toteutetaan aina lasten ehdoilla ja lapsikuvaus kirpsakassa pakkasessa ei vaan ole hyvä idis. 

Oma valokuvausstudio Kalevassa on tässäkin kohtaa kullan arvoinen, koska se on aina varalla kelin niin vaatiessa.

Kun tämä ihana parivaljakko saapui studiolle, huomasin heti heidän välillään erityisen ihanan kemian. Kuinka ihailevasti ja lempästi he katselivatkaan toisiaan. Oli ihana päästä taltioimaan tuo lämpö, lempeys ja rakkaus. Lapsikuvien lisäksi näitä ihania äiti-tytär-kuvia tulikin aikamoinen setti!

Olin valinnut kuvaukseen tumman taustan, jonka asiakkaanikin hyväksyi. Upeat mekot vaativat arvoisensa taustan.  Samoin nämä kaksi ihanaa ansaitsivat upeat kuvat itsestään muistoksi, kuten meistä jokainen ansaitsisi kauniit kuvat itsestään! 

 

Kiitos vielä ihanille asiakkailleni, että sain luvan julkaista nämä kuvat! 

 

 

 

 

Please follow and like us:
Pin Share

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *